Med et effektivt måttesystem til indgangspartiet er det muligt at forlænge levetiden af gulvene i den øvrige indretning og reducere rengøringsudgifterne til det halve

ege Clean Zone

ege Clean Zone måtter holder snavset ude. En ege Clean Zone måtte indeholder forskellige typer garner med store fordele. Den unikke konstruktion sikrer, at snavs børstes af skoene, og fugt opsuges effektivt. Ved at stoppe stort set al snavs og fugt, der følger med ind udefra, fremtræder gulvet inden døre stadigt pænt og rent.

For hver skridt du tager på en ege Clean Zone måtte, bliver snavs og fugt fjernet fra dine sko.

ege Clean Zone måtter er produceret af Polyamid 6.6 med unikke kvaliteter såsom farvefasthed og lysægthed. Med ege Clean Zone er du garanteret et måttesystem af høj kvalitet, der forbliver funktionel, og som vil se pænt ud i flere år. Måtterne er produceret med en vinylbagside, der giver optimal ydeevne og som efterlader undergulvet fuldstændigt tørt og rent.

Modsat traditionelle rullemåtter kan ege Clean Zone også leveres som flisemoduler. Udover at være lette at håndtere og installere, giver fliserne dig også mulighed for at udskifte mindre områder, som er udsat for mere trafik og dermed større slid.

ege Clean Zone måtter fås i 5 klassiske matterede farver i grå, sorte og brune nuancer. Alt sammen perfekt tilpasset eges øvrige væg til væg og fliseprodukter.

Klik på ikonet for fuld skærm for at se brochuren i stor.

Se også ege Clean Zone lamelmåtter – folder