TacTiles™ er et bæredygtigt system til lægning af tæppefliser uden brug af lim.

TacTiles™ - fod på miljøet

Dets unikke koncept bygger på, at det skal være nemt at bruge og skåne miljøet, uden at det går ud over kvaliteten.

Fokus er mere end nogensinde rettet mod miljø og bæredygtighed i byggeri og indretning. I dag ved vi, at det ikke blot er det udvendige, som tæller i regnskabet. Også de materialer, som anvendes inden døre har stor betydning for, hvordan mennesker trives i deres bolig eller på arbejdspladsen.

TacTiles™ er en ny generation af gulvsystem, som forener det funktionelle, kvalitetssikre materiale med omtanken for såvel mennesker som omgivelser. Systemet er tilmed nemt at bruge uden at det går ud over kvaliteten i det færdige arbejde. Derudover er det let at udskifte slidte eller ødelagte tæppefliser, når tæppet er lagt med TacTiles™.

TacTiles™ - fod på miljøet

Ved ikke at bruge lim ved lægning af tæppefliser reducerer man mængden af de såkaldte VOC emissioner. VOC er en forkortelse for Volatile Organic Compounds, som er de gasser og lugte, der udsendes fra eks. maling, lim og rengøringsmidler. En stor koncentration af VOC betyder lugtgener, der påvirker indeklimaet. VOC emissioner er så godt som ikke eksisterende i TacTiles™.

Med TacTiles™-systemet lægger man tæppefliserne som et flydende gulv. Hurtigt og nemt – også når der skal udskiftes enkelte fliser eller dele af gulvet. På den måde spares tid og besvær, når virksomheden ønsker at modernisere eller forandre interiør.

Hos os finder du tæppefliser fra InterfaceFLOR i mange forskellige farver og mønstre.