Gulve

LVT – et ekstremt holdbart gulv

Luxury Vinyl Tiles, også kendt som homogene vinylgulve og vinylfliser er en særdeles modstandsdygtig og slidstærk gulvtype.

LVT er løsningen, du skal vælge, hvis du ønsker et ekstremt holdbart gulv, som er let at holde, let at lægge og billigt at vedligeholde – og som har mange anvendelsesmuligheder. Med andre ord et super smart valg – både når det kommer til det økonomiske samt praktiske aspekt.

Hvorfor vælge homogene vinylgulve og vinylfliser?
Homogene vinylgulve og vinylfliser i høj kvalitet har intet behov for polish eller voks. Det er på grund af en unik egenskab, der gør, at gulvets overflade ”genskaber” sig selv – hvilket fører flere fordele med sig.

For det første reducerer det belastningen af rengøringspersonalet, fordi der fx ikke skal bruges tid og kræfter på at vokse og polere gulvbelægningen. Samtidig minimerer det også behovet for vand, opløsningsmidler og energi i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af gulvene. Alt i alt kan det bidrage til konkurrencedygtige livscyklusomkostninger for din virksomhed.

Homogene vinylfliser og vinylgulve er velegnede i professionelle miljøer
Til erhvervsbrug stilles der høje krav til en gulvbelægnings holdbarhed og styrke. Homogen vinyl lever op til sådanne høje krav og er derfor særdeles velegnet til brug i private og offentlige virksomheder. Homogen vinyl kan nemlig bruges på steder, hvor mange mennesker færdes. Det gælder fx for erhvervsområder som sundhedspleje, uddannelse, detailhandel og industri.

Mange muligheder med farver og designs
Homogen vinyl findes i mange forskellige farver og designs. Det giver mulighed for, at gulvene kan blive en del af virksomhedens sjæl. Vælg fx en farve, som støtter op om virksomhedens logo. Det skaber en ensartet linje hele vejen igennem.

ege

Ege har et bredt udvalg af Luxury Vinyl Tiles, bedre kendt under forkortelsen LVT. Gulvbelægningen kan fås med en lang række finish. Blandt andet sildeben og andre farvespil, der imiterer det klassiske trægulv.

Forskellen ligger i materialet. Vinyl er yderst holdbart og et langtidssikret valg til supermarkeder, indkøbscentre, kontormiljøer, tandlægeklinikker, venteværelser og andre områder udsat for hård belastning.

Skulle en enkelt stav eller flise blive beskadiget under brug, udskiftes den nemt og med minimal farveafvigelse pga. produktets ekstremt høje lysægthed.

Så er du på udkig efter et slidstærkt og praktisk flisegulv, der samtidig er både smukt og smørblødt at gå på? Så er vinylfliser den perfekte løsning.

website: https://egecontract.dk/

Kährs​

Kährs Luxury Tiles er baseret på innovativt design og moderne gulvteknologi.

Resultatet er et sortiment af luksuriøse vinylgulve, der ligner træ eller sten, men som samtidig er mere modstandsdygtige overfor ridser og mærker. Kährs LVT har maksimal holdbarhed, er lette at vedligeholde og nemme at installere.

Kährs udvalg af LVT strækker sig fra helt lyse til mørke nuancer, hvilket gør det muligt at finde præcis den farve, der understøtter din virksomheds profil.

Gulvene er udformet med en fast kerne og en keramisk belægning, der gør gulvet uhyre modstandsdygtigt overfor slid.

Materialet er vandfast, så spildt væske let kan tørres af. Samlet giver det et gulv, der kræver et minimum af vedligehold og rengøringen kræver ingen specielle hårde midler. Der skal blot standardprodukter til for at fastholde gulvets smukke ydre i mange år frem.

Website: www.kahrs.dk

Forbo

Forbos skridsikre projektvinyl er gulvet til transportsektoren, store industrivirksomheder, hospitaler, skoler, butikker og restauranter – ja alle steder, hvor gulvet er en vigtig faktor for, at medarbejderne har et godt og sikkert underlag i en travl hverdag.

Forbos skridsikre projektvinyl får den særlige egenskab ved, at der er tilsat to naturlige mineraler, kvarts og karborondum. For at opnå et flot udseende er der tilsat aluminiumoxid til Forbo skridsikker projektvinyl, og som en ekstra bonus giver de skridsikre partikler gulvet en lang levetid.

Skridsikkerhed er væsentligt for arbejdsmiljøet.

Med Forbos produkter som underlag kan du modvirke ulykker som følge af glatte gulve:

• Hvor der kan komme vand eller andre væsker på gulvet.
• Spildte madvarer, fedtstoffer og lignende kan give en glat overflade.
• På ramper eller andre gulve, hvor en hældning er nødvendig.

Du kan få et væld af forskellige farver og designs – lige fra det afdæmpede og neutrale look til det mere vovede, kulørte og dekorative. Forbos skridsikre projektvinyl er GVK-godkendt til brug i vådrum.
Website: www.forbo.com

Tarkett

Heterogene vinylgulve
Med et bredt udvalg af farver og mønstre muliggør Tarketts heterogene vinylgulve kreative løsninger i erhvervsmiljøer, fx klinikker, skoler, varehuse, butikker og hoteller. Råvarer i høj kvalitet og innovative overfladebehandlinger sikrer, at de fungerer på langt sigt og holder sig flotte. Desuden er de nemme at vedligeholde og økonomiske fordelagtige i hele deres livscyklus.

Homogene vinylgulve
Dette særdeles modstandsdygtige og slidstærke vinylgulv i høj kvalitet er fremstillet i ét gennemgående lag. Et ekstremt holdbart gulv, der er let at holde, let at lægge og billigt at vedligeholde. Et smart valg hvad angår gulvøkonomien. Det kræver ingen polish og ingen voks.

Med tidløse stilarter i alsidige mønstre er Tarketts homogene vinylgulve stærke og meget holdbare løsninger for stærkt trafikerede områder. Høj kvalitet af råvarer og innovative overfladebehandlinger sikrer langvarig ydeevne og udseende, lav vedligeholdelse og fremragende levetidsomkostninger. Gulvet er ideelt til erhvervsområder såsom sundhedspleje, uddannelse, detailhandel og industri.

Website: https://prof.tarkett.dk

Gerflor

LVT – hvad er det?
Indenfor vinylgulve er der mange forskellige termer, hvor LVT er en af dem. I sin enkelthed betyder ”LVT” luksus vinylfliser eller såkaldte designgulve.

Typisk vil man få LVT-gulve i planker eller fliser, hvilket gør det nemmere at arbejde med i forhold til f.eks. linoleumsgulve, som man ofte ser i store ruller. Designgulvene kan monteres enten flydende (ingen brug af lim) eller med lim.

Noget for enhver smag
Gerflor har et stort sortiment af LVT-gulve i forskellige størrelser, farver og med række finish, der giver gulvene forskellige egenskaber. LVT er nemt at rengøre og utrolig slidstærkt, hvilket gør det til et oplagt valg i butiksmiljøer, lobbyer og lignende steder med høj trafik.

Fordele ved Gerflor LVT
Gerflor har udviklet et enkelt låsesystem til deres gulve, der gør det let at lægge gulvene og samtidig er det ekstremt hurtigt at placere det nye gulv. Gerflor har produkter i sortimentet, hvor genanvendelighed er i fokus, og du har mulighed for at tilvælge produkter, der er 100 procent genanvendelige.

Website: https://www.gerflor.dk/

Interface

Luxury Vinyl Tiles (LVT) fra Interface har en speciel god komfort og akustik, pga. den unikke indbygget sound bagside, som Interface har skabt. Den specielle bagside reducerer støj fra gulvet mærkbart. 

Interface har genne mange år arbejdet målrettet med at sænke deres aftryk på miljøet. Det har blandt andet resulteret i at, at alle gulve fra Interface nu er CO2 neutrale. På samme vis arbejder Interface løbende med at øge andelen af genanvendte materialer i deres produkter.

Interface LVT er meget holdbare, lette at vedligeholde og nemme at installere uden klink, hvilket går det nemmere hvis en planke/flise evt. skal udskiftes senere.

Interface har et bredt udvalg af LVT i flere formater, farver og mønstre.

Website: www.interface.com

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.