Om os

Roskilde Gulventreprise A/S er et familieforetagende grundlagt i 1928

Om os

Virksomheden er medlem af Dansk Industri og GVK (Gulvbranchens vådrumskontrol).

Siden 1989 har tredje generation, søskendeparret Tine og Christian Bay ledet virksomheden.

Pr. 1./1. 2016 er Tine Bay på nyt og spændende arbejdseventyr i virksomheden Apus Denmark.

I dag er firmaet gearet til at varetage alle opgaver inden for gulvbelægning. Undergulve, bærende konstruktioner såvel som flydemørtel/tyndpuds og finspartling. Alt indenfor topbelægning samt vedligeholdelse og pleje af alle gulvoverflader.

Vi ved, at hvad enten du har et køkkengulv, et badeværelsesgulv, en butik, et hotel, en institution eller et stort erhvervslejemål – så er det nye gulv vigtigt for netop dig.

GULVBELÆGNING – ALT I NYE GULVE

Skal du have nyt gulv – så har du nu kontakt til en virksomhed, som brænder for at indfri dine forventninger!

Vi laver alt indenfor tæpper, linoleum, vinyl, gummigulve, korkgulve, designgulve, vådrum, parket- og plankegulve både massive og lamelparket. Trænger det eksisterende trægulv til genopfiskning med olie eller lak  – eller er sildebensparketten blevet beskadiget klarer vi også det.

Hvad enten der er tale om gulve til erhverv eller private hjem, om det er design, komfort, slidstyrke og/eller funktionalitet der har højeste prioritet, så er Roskilde Gulventreprise parat med råd og vejledning. Vi er din “gulvmand”  med speciale i gulvbelægning diverse herunder: Linoleum, vinyl, gummigulve, korkgulve, designgulve, vådrum, trægulv, parket- og plankegulve både massive og lamelparket, tæpper/tæppefliser og selvølgelig alt i undergulve.

RG fordre et højt serviceniveau og top fleksible montører der alle er specialuddannet som gulvlægger.

Vigtigheden af et veludført resultat:
Inden topbelægning kan monteres, er det vigtigt at underlaget er i orden – derfor har vi specialiseret os igennem mange år i at renovere gamle undergulve.

Erhverv

Rådgivning om gulve, projektering, tilbudsudregning og udførelser af alle former for gulvbelægninger og tyndpuds.

Vi påtager os opgaver i alle størrelser både nybyggeri, renoveringsopgaver og forsikringsskader og ved, at hver enkel kategori kræver vidt forskellig fokus.

Roskilde Gulventreprise A/S har en fast stab af fagudlærte, specialuddannede gulvlæggere. Vi ved, at evnen til at samarbejde og kommunikere på tværs af faggrupperne er strengt nødvendigt, for at få en byggeplads til at fungere optimalt.

Privat

Det kræver sin gulvmand, når gulvet skal skiftes.

Om det et linoleumsgulv i køkkenet, vinyl på badeværelset (med eller uden gulvvarme), måtte i entréen eller trægulve og tæpper i vores opholdsrum. Det er altid et værre møje og besvær med flytning af nips af møbler, demontering og genmontering af el og VVS o.lign.

Derfor påtager vi os ofte at samle de nødvendige faggrupper, sørge for besigtigelse og udregning af tilbud. På den måde sikrer vi vores kunder, at håndværkerne er vant til at samarbejde og dermed har den nødvendige respekt og fleksibilitet, der er påkrævet for at løse opgaven så hurtigt og effektivt som muligt.

  • Kontakt os for et uforpligtende tilbud
  • Inspiration

Vi beskæftiger udelukkede faguddannede montører, flere med svejsecertifikat.

Roskilde Gulventreprise A/S laver alt indenfor tæpper, linoleum, vinyl, gummigulve, korkgulve, designgulve, vådrum, parket- og plankegulve både massive og lamelparket. Trænger det eksisterende trægulv til genopfiskning med olie eller lak – eller er sildebensparketten blevet beskadiget klare vi også det.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.