Roskilde Gulventreprise A/S er et familieforetagende grundlagt i 1928.

Virksomheden er medlem af Dansk Byggeri og GVK (Gulvbranchens vådrumskontrol).

Siden 1989 har tredje generation, søskendeparret Tine og Christian Bay ledet virksomheden.

Pr. 1./1. 2016 er Tine Bay på nyt og spændende arbejdseventyr i virksomheden Apus Denmark.

I dag er firmaet gearet til at varetage alle opgaver inden for gulvbelægning. Undergulve, bærende konstruktioner såvel som flydemørtel/tyndpuds og finspartling. Alt indenfor topbelægning samt vedligeholdelse og pleje af alle gulvoverflader.

Vi ved, at hvad enten du har et køkkengulv, et badeværelsesgulv, en butik, et hotel, en institution eller et stort erhvervslejemål – så er det nye gulv vigtigt for netop dig.

GULVBELÆGNING – ALT I NYE GULVE

Skal du have nyt gulv – så har du nu kontakt til en virksomhed, som brænder for at indfri dine forventninger!

Vi laver alt indenfor tæpper, linoleum, vinyl, gummigulve, korkgulve, designgulve, vådrum, parket- og plankegulve både massive og lamelparket. Trænger det eksisterende trægulv til genopfiskning med olie eller lak  – eller er sildebensparketten blevet beskadiget klarer vi også det.

Hvad enten der er tale om gulve til erhverv eller private hjem, om det er design, komfort, slidstyrke og/eller funktionalitet der har højeste prioritet, så er Roskilde Gulventreprise parat med råd og vejledning. Vi er din “gulvmand”  med speciale i gulvbelægning diverse herunder: Linoleum, vinyl, gummigulve, korkgulve, designgulve, vådrum, trægulv, parket- og plankegulve både massive og lamelparket, tæpper/tæppefliser og selvølgelig alt i undergulve.

RG fordre et højt serviceniveau og top fleksible montører der alle er specialuddannet som gulvlægger.

Vigtigheden af et veludført resultat:
Inden topbelægning kan monteres, er det vigtigt at underlaget er i orden – derfor har vi specialiseret os igennem mange år i at renovere gamle undergulve.

Ring til os for et uforpligtende tilbud!